Welkom bij WURkForce, de vacaturesite voor studenten van Wageningen University. Als medewerker van de afdeling Corporate Communications & Marketing kunt u hier klussen of vacatures opgeven die u wilt laten plaatsen in de klusjeslijst. De klusjeslijst is een wekelijkse mailing die op dinsdag wordt verstuurd naar alle bij WURkForce ingeschreven studenten. Om uw opdracht op tijd te kunnen verwerken wordt u verzocht deze vóór maandag 16:00 uur in te dienen. Na één week wordt de klus offline gehaald, mocht u de klus toch langer op de website willen houden, dan wordt u verzocht te mailen naar WURkForce.

Onder de button 'Klus of vacature opgeven' kunt u de opdracht invullen. De opdracht moet eerst door een medewerker van WURkForce worden goedgekeurd voordat deze geplaatst wordt. Voor uitgebreide uitleg over de klusjeslijst en overige vacatures, ga naar FAQ (Frequently Asked Questions).

Let op: WURkForce neemt de uitbetaling van de studenten NIET voor haar rekening. Wij raden aan om contact op te nemen met de eigen HR- of financiële afdeling om er achter te komen hoe dergelijke klussen normaliter worden uitbetaald.


Uw Gegevens

Onderstaande informatie in alleen voor intern gebruik. Deze informatie wordt niet gepubliceerd.

Naam *
E-mail *
Telefoon


Vacature

Onderstaande informatie is, na controle door WURkForce, zichtbaar voor geïnteresseerden van de vacature.

Vul het formulier zo volledig mogelijk om is te zorgen dat de reacties relevant zijn voor uw vacature of klusje.

Kies voor vacature indien u iemand zoekt die langer dan 1 dag beschikbaar is of voor inhoudelijke werkzaamheden. Denk hierbij aan een studentassistentschap. Kies voor kort klusje wanneer u een eenmalige klus heeft waar u studenten voor zoekt. Denk hierbij aan opbouwen voor een evenement, catering ondersteuning of pr materiaal verspreiden.

Titel *
Categorie
Begindatum * (dd-mm-jjjj)
Tijd
Duur (dagen)
Locatie *
Aantal werkplekken*
Vergoeding
Bedrag *
Tekst *


Extra Velden

Misschien wilt u dat studenten meer informatie invullen dan alleen hun contactinformatie. Bijvoorbeeld; waarom ze bepaald werk willen doen, met wie ze dat werk willen doen, en of ze al ervaring hebben. Dan kunt u hier extra velden voor de studenten selecteren. Als u andere extra informatie van studenten wilt, kunt u dat ons via het veld 'opmerkingen' hieronder laten weten.
Motivatie
Ervaring
Studenten dienen hun CV naar het gegeven adres te sturen.


Opmerkingen

Heeft u nog opmerkingen, vragen of wilt u andere extra informatie van studenten? Laat het ons hier weten.


 Hierbij verklaar ik dat bovenstaande vacature of klus is voorgelegd aan mijn F/C of HRM afdeling en dat ik door hen geadviseerd ben over de contractvorm passend bij deze vacature.