FAQ

Welke informatie mag niet ontbreken in een vacature?
Zorg in ieder geval dat de type werkzaamheden, datum, tijd, duur, locatie, vergoeding en contactpersoon staan vermeld in de vacature.

Wat is de klusjeslijst?
De klusjeslijst is een mailing die eens per week naar een grote database met studenten wordt gestuurd. Hierin kunnen kortstondige, laagdrempelige klussen worden gecommuniceerd.

Hoe kan ik een vacature toevoegen aan de klusjeslijst?
Er zijn twee manieren om een vacature op de klusjeslijst te krijgen. Je kunt deze opgeven door het formulier achter 'Vacature opgeven' in te vullen en 'korte klussen' te selecteren. Een andere mogelijkheid is een e-mail met alle benodigde informatie te sturen naar wurkforce@wur.nl.

Wanneer wordt de klusjeslijst verstuurd?
De klusjeslijst wordt elke week op dinsdagmiddag verstuurd. Als je gebruik wilt maken van de klusjeslijst, zorg er dan voor dat deze klus uiterlijk op dinsdag om 12.00 uur bij ons bekend is.

Hoe gaat de uitbetaling van studenten in zijn werk?
WURkForce neemt de uitbetaling van de studenten niet voor haar rekening. Het uitbetalen van studenten die door opdrachtgevers worden ingezet geschiedt op dezelfde manier als de manier waarop studenten normaal gesproken door die opdrachtgevers (leerstoelgroepen of afdelingen) worden betaald.